Wednesday, November 5, 2008

Queen Arena 29.10.2008.


Eto posle duze pauze i mi da odemo negde :)

Odavno smo se sa Misom dogovorili da Queen koncert nikako ne propustimo! Iva i ja smo uzeli slobodan dan i 28. posle posla otisli kod Mise.
To vece je spontano odlicno bilo. Krenuli smo pesaka u setnju pre spavanja a zavrsili u Miketovom KGB-u gde su nam tocili... tocili... i tocili Efes :)
Iznenadilo me je da takvo mesto za izlazak i dalje postoji, vratilo me u one stare dane kafica u kojima nikoga ne interesuje ko si i sta si, kako si obucen, sta vozis, sa kim sedis. Prepuno najrazlicitijih ljudi koji su tu dosli ili svratili da se sa nekim vide, nasmeju i opuste... divno.

Moram da spomenem i Buregdzinicu Sarajevo koja nam je bila usputna stanica do kuce - mmm... ne da je burek nego BUREKCINAAA!!!

Sledeceg dana, dok je Mike bio na poslu, Iva i ja smo se prosetali po gradu (kratko ali dovoljno da moja draga nadje cizmice :)). Zao mi je jedino sto je bio radni dan pa nismo uspeli da se vidimo sa Majom, sestro sta da radimo kad smo svi vredni ;)

Koncert je bio nenormalno dobar!!! Stara garda je svirala dobra 2 i po sata bez pauza. Sto neko rece - i da nisam znao ni jednu pesmu skakao bih bez prestanka.
Kompletan dozivljaj je bio fenomenalan a vec u 00:30 smo bili u busu za Nis :(
Bilo je zabranjeno u Arenu unositi aparate i kamere pa nismo hteli da rizikujemo ali je momak koji je bio do nas (veliki pozdrav likcini Marku) slikao iPhone-om i poslao mi sutradan mailom slike. Cim stignem okacicu par slika.

4 comments:

Anonymous said...

Ej posto vidim da imas citavih 0 komentara.. ajd reko da ti se zapljunem na blog..:) ko drug nego tvoj landlord..

Anonymous said...

rekla sam ja da cu nac taj blog :D
nemoj da se uljenis samo ... :)
scvek

Anonymous said...

E pa evo i mene...Sto reko' Land asmo da ti se zapljunem :-)
Wingreen

Igor said...

E pa drugari... dobrodosli! :)))
Vidim da ste nanjusili ovo pre bilo kakve zvanicne objave.
Hvala