Saturday, May 30, 2009

Umesto komentara

Na puno komentara sam zeleo da odgovorim ali to ostavim za kasnije a onda naidje sledeci a ja ni na prethodni nisam odgovorio i tako...
Verujte da je prva stvar koju uradimo svakog jutra pregled komentara i hvala vam puno sto odvajate vreme za nas!
Ne znam na sta ce ovo da lici ali hajde da krenem :)
Moja Tinica je danas otisla na ekskurziju i znam da kod deka Zeljka cita blog tako da jedva cekam vesti sa Kopaonika, kako se provodi, zeza i uziva. Kad sam vec kod deka Zeljka, tata mi je bas aktivan na blogu a kako sam cuo i video i u nasoj "kolibi". Svaka cast za organizacije raznih druzenja i ostale manifestacije, drago nam je kad znamo da uspevate da se okupite, cujete i posecujete. Znam da i Bilja i baka Olga posecuju nas kutak. Nasi banjci su redovni i ovde i na Skype, svaka cast i veliki pozdrav Branki, Radetu i deka Miletu!

Mikeee, cestitam na novim poslovnim uspesima i ugovorima, samo guraj! Planirajte ti i Tina mesec za americku avanturu i zavrsavaj taj fax. Eto ocekujemo svakog dana da nas i Majce obraduje diplomom i novim poslom. Veliki pozdrav saljemo i u Kikindu, teta Vesni i Milencetu.

Nesko, Milica i Vanja, inace tockovi "Vision Computers"-a, kotrljaju super a Vanjica nam je poooraslaaa! Pametnica nema bas puno vremena da prica sa nama, moracemo da uvedemo podmicivanje.

Ivana i Laza su nas prijatno iznenadili javljanjem, a tek sto su nas Nidza i Marija obradovali!!! Sta se to sve tamo desava sto mi ne znamo!? Kakvo kucenje, stomaci, bebe i tako to!? PRICAJTE! :)))

Cestitamo i kumovima na prvom postu! Moj kum Deki krenuo da opravlja racunare i internet konekcije, dok kuma njega ne "opravi" ;) Denca i Dare su nam zlatni, bas divno sto se vidjaju sa Tinom, to mi je bila zelja.

Kuma Zvezdana i novi nam kum se u najvece spremaju za vencanje, pustite po neki info, nemojte da ste cicije, da i mi ovde nesto znamo.

Tu su nam i dragi kumovi iz Kanade, bivsi i sadasnji Veljkovici, sve vas puno pozdravljamo, hvala Milenice na javljanju!

Momca, Jovana, Tica i ostali drugari i kolege... pa sto ne svratite po nekad, uvek su po neki Bud i Coca-Cola hladni u frizu ;)

Veoma me obradovao komentar noseceg stuba profesionalne agencije za prevodjenje Littera, Miroljube svaka cast, sve hocu da se javim ali nikako da stignem. Pozdravljam vas, Mimu, cere i sve vredne prevodioce.

Poseban doprinos ovom nasem kutku daju drugari sa foruma Zelena Lutrija, necu nikoga da imenujem jer su nam svi dragi, i ovi ovde Ameri i ostali na starom kontinentu. Drago mi je da nas ima sve vise i u raznim drzavama, bilo bi divno da svratite kad god vas put navede na ovu stranu. Onima koji se spremaju za "veliki let" zelimo dobrodoslicu odavde a onima koji ocekuju GC puno srece!

Nemojte da mi uzimate za zlo sto nisam sve spomenuo... SVE vas PUNO, PUNO, PUNO pozdravljamo! :)

12 comments:

Anonymous said...

Divni kao i uvek...
Veliki pozdrav, Lela

Anonymous said...

cao Ameri.Dodjo i ja iz Nemacke ali nikako da vam se javim .Nemam vreme jer je Aleksandar opet doso .Zato ja i tvoj tatko boravimo cesto u kucici.Mnogo nam je lepo a tek ona jutarnja kafica u dvoristu.Mnogo mi je drago sto vam sve ide.evo tvoj tatko me prekida cao CMOK OD BILJE

Unknown said...

Drago mi je da ste uspeli.uzivam u vasim fotkama iz Atlante.Secanja naviru.bilo je to jedno rapavo iskustvo.cenu upravo placam.cuvajte se i vidimo se.

Anonymous said...

Dragi moji,
evo i ja da vam napisem neku rec, kao komentar.Pratim sve komentare i mislim, na osnovu njih,da su svi vasi poznanici zadovoljni Vama. Meni je kao i njima milo da ste se snasli u sta nisam ni sumnjao. Svaki dan mi je sve lakse i lakse i naravno milije zbog Vas i Vaseg zadovoljstva koje Vam se vidi na licima.Voli Vas i puno pozdravlja Vas Rajko! Volim Vas!

Anonymous said...

Evo i mene da vam se javim.Drago mi je daste dobro i da se Ivana snasla na bazenima a za tebe znam da imas iskustva .Mi smo svi dobro ja radim,Bojan je napokon otvorio svoju firmu Cvetkovic plus ,Dida se sprema da ide za Ulcinj .Puno vas pozdravljam i nadam se da cu imati priliku i da vas cujem

Anonymous said...

Da se pridruzim prijatelju sa pozdravima i zeljama slusalaca... Nekada davno to je bila omiljena emisija na radiju kada su prvi ga(ng)sterbajteri krenuli u svet! A sada visimo na ovom skajpu ne bi li "uhvatili" neku novu situaciju pa je prepricavamo u krug...

Jeste da je lakse,kao da ste tu, al opet ...daljina je to! Eto sad ce u sredu Palilulsko vece, a mi bi i skaru da raspalimo u dvoristu. Lepse bi nam bilo sa vama, ali to je vec sebicno od nas! Bolje da je vama tamo lepo..a mi cemo da prezivimo nekako, kao i do sada!
Nego, pita Baka Olga kad ce nove slike?

Unknown said...

E,a ti nisi ziv dok ne "cacnes" kumu! Sad smo bar sigurni da si onaj stari i sve dok je tako bices najbolji kum na svetu. Zao nam je sto nismo uspeli da se cujemo za vikend. Nadamo se da cemo iduceg imati vise srece. Bas nam nedostaje jedna opustajuce- neobavezna partija razgovora sa vama (sigurni smo da i vama treba nesto sto se ne tretira kao obaveza). Pozdravljaju vas svi nasi koji vas znaju i poneki koji se osecaju kao da vas znaju (svima redom smo se hvalili vasim uspehom). Primite puno poljubaca i od nas.

Anonymous said...

Prenosim jedan veliki pozdrav od velikog ti skolskog druga Tanche i poruku da vas gleda ali nikako da se javi jer " sitno dete, žena, posao... ne stigne se".
PS: Kisa bije ovih dana a sprema se i veceras. Pokvarice Palilulsko vece (po obicaju), al kum Deki i ja mora da sutnemo po pivce, jel taaa..ko kume?
Tatko ti

Unknown said...

kumovi moji, pa ubijam se od posla na poslu plus jedna kuca,drugi stan....Ivan je na odmoru vec 3 nedelje...polako sredjuje sprat(plocice za kuhinju i elemnete,stolove ,dnevni boravak,spavacu sobu, kupatilo...)pošto je sprat prazan, a meni ne daju odmor...umirem!!! ja s posla pravo u gledanje,izbor i kupovinu svih gore pomenutih stvari. Jako mi je naporan period !!!
A sto se svadbe tiče i tu smo se istrčali...ali sve je sada zakazano i sredjeno...5.septembar restoran na adi, crkva, maticar, muzika!!!Za vencanicu i tako te stvari nemam vremena ali...
Ljubim vas puno,puno :-)

Anonymous said...

Proverite postu.
Milica

Anonymous said...

Dragi moji samo da vas obavestim da sam dala konacno onaj ispit :DDDD
nema vise ispita, jeeeeee
Ljubim vas
Maja

Igor said...

E pa seko svaka ti cast! BRAVOOO!!! Sad ti drzimo palceve za neki dobar posao ;) Ala su sada neciji roditelji ponosni :)