Thursday, July 2, 2009

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs 3D

Od kako smo dosli u Ameriku jedna od zelja nam je bila da idemo u bioskop, culi smo da je to ovde sasvim drugacije od onoga sto mi zovemo "bioskop". Juce, 1. jula, bila svetska premijera treceg dela Ledenog Doba - Ice Age: Dawn of the Dinosaurs 3D , sudeci po insertima i najavama koje smo gledali ovaj deo ne zaostaje za prva dva. Kad se sve sabere... americki bioskop + svetska premijera + najnoviji Ice Age = 100% dobar provod :)

Film se daje u dva formata, klasicnom i 3D. Odlucili smo se za Digital 3D verziju i odabrali bioskop koji ima te mogucnosti. Projekcija je bila u 9:40 a mi zavrsili posao u 9h i taman imali dovoljno vremena da stignemo. Bioskop je u centru grada i deo je Regal Entertainment Group
Tako nesto stvarno jos nismo videli, ogromno zdanje sa velikim brojem projekcijskih sala, u svakom trenutku pusta se nekoliko razlicitih filmova a jedan film se moze gledati u vise sala. Kola smo parkirali u podzemnoj garazi koja se nalazi ispod te ulice i prijatno smo se iznenadili time da posetioci bioskopa imaju 2 sata besplatan parking. Uzeli smo karte, dobili 3D naocare i pratili ljude ispred nas da se ne bi izgubili jer je sve ogromno!








Interijer je predivan, sve je, naravno, u fazonu filmova, glumaca i junaka, prava filmska atmosfera. Sale su neverovatno udobne, zvuk i slika predivni... a i film je bio odlican. Kad god hocete mozete da izadjete do lobija po pice, grickalice i sve ostalo i da se vratite u salu.
Kao sto sam na pocetku rekao: premijera filma u Digital 3D tehnologiji u americkom bioskopu je na skali od 1 do 10 ... cista DESETKA! ;)

4 comments:

Unknown said...

bravo,bravo...stvarno predivno :-)
jos bolje je to sto tako detaljnjo opisujete svaki vas korak..+ slike...da nemam reci
odlicni ste
ljubim vas :-)

Anonymous said...

Kod nas ovde retko ko sada ide u bioskop. Svi vise vole da emituju neke svoje filmove.
Nego, ako se grickaju semenke onda je pravi bioskop!

Pozdrav, ZV

Anonymous said...

Kad "sredite" internet valjda cete procitati komentare. Ivana, srecan ti imendan!!!
Vanja, Milica i Nenad

Anonymous said...

Takodje kitimo Ivanu vencicem mirisnih trava i cvecki za dug i zdrav zivot...
Igore cestitamo ti rodjenje sveca Veselinovica, St.Jovana !!!
Bilja i Tatko vam
PS: spremaju se petrovdanska veselja u Barbesu.... cuce se!