Friday, July 24, 2009

Ma koji Novak... koja Ana!?

Rekli nama da u Americi mozes da budes sta god pozelis, pa eto mi pozeleli da budemo astronauti ali kazu da su sva mesta zauzeta... dok smo razmisljali sta bi mogli drugo naisli smo na teniske rekete na rasprodaji i... steta da propadnu ;)

U kompleksu u kome zivimo, pored bazena i teretana imamo na raspolaganju i teniske terene pa resili da se malo rekreiramo. Ja kao nesto objasnjavam Ivi sta kako treba, forhend, bekhend i tako to, ali ubrzo sam shvatio da su moji casovi tenisa iz detinjstva daaavno proslo vreme (jel to bese pluskvamperfekt), pa se videlo ko kosi a ko vodu nosi tj. ko igra a ko cisti teren!
Da smo se trudili - trudili smo se, bas, al' kad ne ide - NE IDE!
Mlatili smo ovim muvolovkama skoro 3 sata a kukali od upale misica 3 dana! Mada, moram da priznam, nije sve bilo tako lose, posli smo sa 3 loptice a vratili se sa 10, ove ostale smo nasli dok smo trazili nase po okolnom zbunju. Neke nam zavrsile u reci ali nismo mi krivi sto zica oko terena samo 5m visoka a mi "jaki" igraci.
Na kraju sabrali i oduzeli utiske ispod mreze i znojavi i umorni otisli kucici. Nasmejani smo samo zbog kamere, boli svaka koska ;)

9 comments:

Unknown said...

ma nema sta, genijalci su genijalci :-),svaka cast!!!
e....primetila sam da vam u svakom komentaru pisem ,,svaka cast,,
znaci, svaka vam cast kako organizovano zivite...u Amerike
divno....
ljubim vas

Anonymous said...

Hehe... Igore, u tvojim davnim casovima tenisa nespornu istorijsku ulogu ima jedan drveni reket zbog kojeg nisi postao Nole!
Kako vidim sada savremene "muholovke" same igraju a vi trcite za lopticama!!! Uz malo treninga prijavite se kao mix dubl za lokalno takmicenje u kraju... tako se pocinje, a imate jos vremena! Mladi ste i vredni :))

Anonymous said...

Lutko (mislim na Ivanu:-)), kakva Ana Ivanovic, sto puta izgledas bolje od nje, a sto se igre tice ne znam! Ajde ostavi mi tvoj mail! Pozdrav! Dusici!

Anonymous said...

Pocela je sezona tenis turnira u USA pa pozurite sa pripremama. Samo gledajte da budete tamo gde prenosi RTS! Tj odmah uz Jelenu anu i Novaka ;--- )))

ZV

Igor said...

Da, pocela sezona. Evo bas smo se vratili sa kondicionih priprema, pentrali smo se po nekoj planini i sipcili pored reke i planirali da posle toga prebacimo po neku preko mrezice ali zadrzasmo se u nekoj kupovini a i javili nam da ujutru rano imamo neki sastanak pa je tenis odlozen :)

Jel' bre Dusicka, a kad sam ti stampao CV tad' si znala mail, aaa ;)

Anonymous said...

Sv. Ilija u Niskoj Banji a vas nema!
U to ime smo se skupili i nazdravili nasim Amerima uz 'ladan spricer i prijateljsku atmosferu sa salate i prasence!!!

Ziveli !!!
Vasi vam...

Anonymous said...

A tek torta!
Pozdrav
Milica

Anonymous said...

Ocekujemo novosti od SUPERDECKA!!!
Pozdrav njemu i njegovoj zenici medenici!
Milica

Anonymous said...

alo! ucutaste se nesto ???
mora da kuvate nesto veliko...

a kod nas je sezona kuvanja kukuruza, pa izvolte na kukuruz koji sam dobio u cicevcu od velikih prijatelja Zivka, Ljilje i Aleksandra koji raste kao kecher!!!
A kakav samo paradajz ukusan, neprskan imaju! pravi domaci... tek da pozelite ukus pravog jabukara iz nisavsko-moravske doline! Sad će i ajvar....milina jedna :-----))))
Prenosim vam njihove srdacne pozdrave i zelju da napisete jos neku photo story (valjda sam pogodio)
Tatko vam