Sunday, September 20, 2009

Hip-Hop party u Atlanti

Sinoc smo se luuudo proveli! Hip-Hop radio iz Atlante 95.5 The Beat pravio veliku zurku povodom 10. rodjendana u lokalnom klubu Wild Bill's (iliti "Kod divljeg Bila"), uspeli smo da nabavimo 4 karte i pozvali Slobu i Jelu da nam se pridruze. Naravno, ogromna guzva, nekoliko stotina ljudi u redu ispred ulaza, ocekivali smo vecinom crnce ali bas naprotiv - bilo crnih, belih, zutih i svih ostalih.

Ambijent odlican za velike zurke i manje koncerte, ozvucenje i klima super, svi lepo raspolozeni i najrazlicitije odeveni - kao i svuda naokolo, od opustenog urbanog stila preko promasenih kreacija do visoke elegancije. Sve u svemu predivan osecaj, nalazimo se usred necega sto smo do sada samo na MTV-ju gledali. DJ miksevi, igracke grupe (e to treba videti uzivo!), par lokalnih hip-hop bendova a nakon toga zvezde veceri, cuveni reperi totalno razlicitog stila - Lil Jon i Akon!

Evo nas u masi a iza Lil Jon repuje na bini! Nosio je dres Hawks-a sa brojem 1, NBA tima iz Atlante, on je rodjen ovde pa takav dres nosi i u nekim spotovima. Na kraju je taj dres zavsio u publici ali ne verujem da je ostao u jednom komadu.
A takvu vrelu atmosferu valja ohladiti 'ladnim pivom, ja trazio okolo konobara ali sam na kraju morao da kupim pivo kod jedne od ove 4 Wild Bill's devojke. Ne mogu da se setim tacno kod koje... ja sam gledao samo u... PIVO!
Imala je jednu koficu punu dolara na kojoj je pisalo "Pomozite mi da otplatim svoje BOOBS", Sloba i ja nismo razumeli za sta joj trebale pare al' resismo da pomognemo pa ubacismo po dolar od kusura :)

10 comments:

Iva said...

...ma mnogo ste mi vi naivni, jel da Jelo ;)
Nego, zurka je bila stvarno super - AWESOME sto rece Maja iz Ohaja ;)

Anonymous said...

Vidim da vam nije lose u Atlanti i da ste se vrlo brzo navikli na njihovo pivo (i ako pivo ne pijete) pogotovo Igor.Kuci sam trebao sve da molim Igora da popijemo po jedno pivo. Sada vidim a i uverili ste me da je njihovo pivo zaista bolje od naseg(neznam da li je i ukusnije)Puno pozdrava.Vas Rajko.

Igor said...

... pa sad... ma nije to do piva... znate da ja vise ne pijem, ne pusim... bice da su nas navukli. Rece Iva da smo mnogo naivni a i ja se plasim da mi ne sipaju neke droge u sokic ;)

Anonymous said...

Opa, pa ja taman da napisem nesto na prethodni post, kad evo ga novi1 A posto je pivo u pitanju, a to mi je fah..., da se nadovezem!
Nesto nisam primetio da Radisavu smeta nase pivce,makar bilo Zajeccarsko. smazasmo dva kila dok si rekao piksla! Ali mislim da je podloga u pitanju. Kod nas su bili cevapi i res pecena, vruca krilca. Samo kad je u pitanju podloga za pivos to je nude te sirote devojke, ne bih se mnogo razmisljao po onoj nasoj:" i tata bi sine...", a mozda padne i neki ugovor o sponzorstvu ;---)))

Anonymous said...

Pada li jos kisa u Georgiji?
Mozda sada dajete kurseve plivanja po ulicama pa nemate vremena za javljanje.
Kod nas sunce preko dana bije do 30 stepeni, a mesec nocuu hladi!
Tatko vam

Igor said...

E da znas da je negde moglo samo camcima da se ide. Nikada ovde toliko kise nije bilo. Svi vodostaji su premasili rekorde i to za po nekoliko metara, mnoge kuce poplavljene, putevi bili zatvoreni, voda dosla do mostova a neke cak i preplavila. Srecom, nas to nije ni dotaklo, na dobroj smo poziciji sa stanom tako da nas sve bujice promasuju.
A kad granulo sunce posle toga upeklo kao da kise nije ni bilo :)

Anonymous said...

Ako sam dobro razumeo,ovo je Igoru prvi radnicki vikend iliti zakonom zagarantovana neradna nedelja. Gde li ste se samo odskitali jer ne verujem da sedite kuci, a ne pecete ni paprike za ajvar sto je ovde sada hit...
Poz, ZV

Anonymous said...

Mora da vam se opet iz komšiluka odselio neki Indus kada vas nema na Netu!!!!
;------ )))))

Igor said...

Hahaha... tako nesto.
Nije se odselio komsija ali je imao nekih problema a ja nemam pojma koji je inace bih se ponudio da mu sredim to ;)
Srecom, sve sredjeno tako da smo opet tu.

Anonymous said...

Sto se koncerta tice stvarno je bilo vrh.
Naravno ja kasnim nekih mesec i po sa komentarom ali nikad nije kasno.

Meni se licno dopalo kako peva onaj Ajkon (ili kako god) prvo sam bio utripovao da peva na play-back.

Atmosfera na nivou. Kasnije sam cuo da je Wild Bill's jedno od glavnijih mesta za velika desavanja u Atlanti.

Sto se prodavacice piva tice, sta reci, upala u dug na kredit pa ja i Igor ko velimo ajd da pomognemo... :)

Sloba