Wednesday, September 30, 2009

Av,av...pljus, pljus


U nekom od predhodnih postova pisali smo kako smo za ovu godinu zavrsili svoje karijere spasioca, medjutim bilo je u medjuvremenu jos nekih smena za mene sto mi je dobro doslo, bez obzira sto su bazeni bili dosta udaljeni. Ali prosle subote smo zvanicno zajedno odradili poslednji dan kao spasioci i zavrsili sezonu na vrlo neobican nacin. Radili smo u Piedmont Parku, na jednom od lepsih bazena u Atlanti i sve je bilo skroz uobicajeno i normalno, osim sto su se u bazenu gde se uglavnom kupaju ljudi, ovog puta... brckali psi;) Dugo najavljivan dogadjaj, jednom odlozen zbog loseg vremena, i nas dvoje posebno odabrani spasioci za tu priliku ;) (nije da nismo bili pocastvovani) ;)
Zurka je trajala od 11 do 14h, bilo je preko 100 pasa ukupno, svakakvih mogucih i svi su skakali i jurcali u vodu kao da se svaki dan kupaju u bazenu. Bilo je smesnih situacija, od velikih trapavih psa do onih najmanjih sa prslucima na naduvavanje i sl. i smesnih pitanja tipa jeste vi istrenirani da spasavate pse itd. A kad mi je prisla zena i zamolila da dobro obratim paznju jer njena kuca ne zna da pliva, jedva sam joj objasnila da ja nisam tu da gledam i pazim pse, vec prvenstveno decu koja ulaze u bazen a ne bi smela i.. naravno da njena kuca kao i sve ostale zna da pliva iako nikad do tad nije plivala.Kad su se svi razisli u bazenu je bilo jedno milion teniskih loptica, o dlakama i zemlji da ne govorim, ali to i onako nije bitno jer bazen vise nije bio u upotrebi. Bitno je da su kuce tog dana srecne otisle kuci, srecne ali umorne, evo sta znaci - "umoran kao pas"
Sve u svemu bilo je zabavno, nesto sto se ne vidja svaki dan i verujem da ce ovo iskustvo puno da nam znaci posebno u daljem trazenju posla kao bitna stavka u rezimeu, zar ne?! ;)))

9 comments:

Unknown said...

jaoooo kako je divno videti kuce u bazenu...sa ljudima :-)
PA GDE STE KUMOVI MOJI .-)
Evo da se javim i iz braka :-)
svadba nam je protekla bas onako kako smo i ocekivali...bez i jednog propusta....bas,ali bas sam se lepo provela na sopstvenoj svadbi :-)slike cu vam poslati na gmail za koji dan
ljubimo vas...i uzivajte

Anonymous said...

Cestitam kumi svadbu i zelim sve najlepse u braku!!!
Tatko na kuma

Anonymous said...

nikad da vas uhvatim na skype-u, pa ajde ovde da vam javim >

Juce sam diplomirala sa 10tkom!:)))
Naravno, posao i dalje trazim, ali ajde da ne kvarim ovaj post :)))

Cujemo se valjda uskoro...ljubim vas!

sEKA Maja

Igor said...

Aaa... stigli mladenci sa Rodosa ;) Super su slike, pustite jos neke sa svadbe.

SEKOOO CESTITAMOOO!!!
Bravo! Bice i posla, ne brini, niko od toga nije pobegao pa neces ni ti ;)
Pozdravi nam sve, nahvatacemo se vec na netu, evo sada smo se za malo promasili.

Anonymous said...

Lep dan za cestitanja!
Pa bravo Majo!!!
Jos veće Cestitke Mami i tati ti...
Ex Teca
PS: ima jedan novi fini posao, ko za tebe...al treba da se javis

Anonymous said...

Sto niste rekli ranije za kučeću zurku pa da vam posaljemo Ollyija i da ga nateramo da se okupa. Dvaput sam ga kupao i jedva je preziveo šokove. Dok ga sapunam i ispiram ne mrda...ukipi se kao spomenik! Sada kada vidi da baratam sa vodom ili razvlacim crevo, bezi u najdalji cosak dvorista...

Igor said...

Hahaha... ma Olly je specijalna samocisteca vrsta, vidis da voli vodu kao macka. A secas se da nam zadnjeg leta totalno upropastio veliki bazen, valjda zato sto sam ga jednom ubacio :)

Maja said...

Ex teco, Misa nije u Srbiji, koliko ja znam, tako da ne mogu od njega da trazim br tel, a ja tvoj nemam :)

maja2k3@yahoo.com mi je mail, pa mi posalji broj i zovem te

ps Gigo, jel se secas da si mi ti pravio mail adresu ? :)

Igor said...

Hmmm... pa seeecam se, naravno da se secam ;)