Saturday, October 10, 2009

Srecan nam rodjendan! :)


Danas je nas kutak napunio godinu dana!
10.10.2008. sam pokrenuo ovaj projekat bez neke vise ideje. Postao je jedan vid dodatne komunikacije sa nama dragim ljudima, poznanicima i slucajnim prolaznicima. 56 postova za godinu dana i nije za neku pohvalu ali ono sto me raduje je da su svi bili manje-vise veseli i uglavnom prokomentarisani.
Hvala vam na citanju i komentarima koji nama mnogo znace.
Ziveli!!!

Ivana i Igor

7 comments:

Anonymous said...

Zar vec prodje toliko? Toliko je postalo normalno da ujutro i uvece (a nekad i cesće) prosetam do sajta... a kada dugo nema novog posta, imam osecaj kao da nisam kupio novine.
Meni ste bar olaksali posao kada treba nekome da pricam gde ste sta radite, kako se snalazite. A nekada moram da izdajem stampanu verziju za one koji gustiraju svaku rec (naravno da su to babe, komsike itd).
Ajd pa da ovo pisanije traje dugo....
Tatko

Amra said...

Pa sretan vam rodjendan! Da nam cesce pisete i nastavite biti tako pozitivni. Pozdrav sa divljeg zapada!

Anonymous said...

Srecan rodjendan i sve najbolje!
Lela

Anonymous said...

Bravo!Bravo!Srecan rodjendan z elimo "Veslinovic kutku".Nadamo se da ce te ga i od sada kao i dosad negovati i cuvati i svima nama koji ga prate pruzati veliku radost i zadovoljstvo.Vasa Brancina i Rajko1

Anonymous said...

Pritisla "omorina" ovih dana! Pocelo probno koriscenje furunceta... A vetar doneo u dvoriste i punu kesu orasa tako da ce da bude makar za jednu tortu i baklavu. Samo da pronadjemo neki jubilej ... a pa da ! Ide Mitrovdan pa Djordjije ubiva azdahu i tako redom!
Zivele slave!\

Anonymous said...

Zima donese i viruse!
Mi se spremamo za odbranu od svinjskog gripa a mene me utepa sajber virus. Taman sam u cuvenoj PC ordinaciji VISION Computers izlecio LT od prethodnih raznih bolesti i infekcija,kad...jedan glupi click i prestade da dise LT!
Stade mi ruka na pola kad sam video upozorenje"SPAM",ali znatizelja je bila jaca
Ne bi mi pomogla nikakva vakcina da nije bilo Nese -Streptomicina za viruse. Vec oko ponoci isporucen mi je LT na kucnu adresu ziv i zdrav, al prazan :-((
Odoše podaci koje sam spremao za danas... i sada ide sve Jovo nanovo uz ceo izgubljeni dan
Hvala Nesi iz Vision Comps!!!
PS:
Voleo bih da sam se jedini zeznuo juce...
Naravoucenje:Ne veruj ni rodjenom sinu,već postuj pravila Neta

Igor said...

Auuu... pa gde se zalete!?
Sta da radim, nije do mene, prvi put mi se to desilo ali nije mi bas prijatno jer mi je taj email i za banku i za sve ostalo bitno.
Ja sam poslao mail izvinjenja i upozorenja... Sta da se radi :(
Aj' ti lepo sve iz pocetka, da utvrdis gradivo ;)