Wednesday, March 10, 2010

3...2...1...

Mi jos malo pa posli hehe :) Evo vec za sat vremena krecemo na aerodrom a onda oko 6 polecemo, presedanje u Frankfurtu pa odatle za Beograd.
Nestrpljivi smo strasno, jedva cekamo da vidimo sve nase drage osobe a vala posteno smo ih se i uzeleli, pa skoro godinu dana samo se preko monitora gledamo. Idemo da ih malo ugnjavimo i taman pre nego im dosadimo bezimo mi nazad ;) Iva strasno nestrpljiva i evo je parkirala se s koferima ispred vrata.

Nadam se da ce biti vremena za neki post iz Srbije a ako preskocimo onda po povratku. Pozdrav svim dragim nam posetiocima, mi sada zurimo na avion ;)

7 comments:

Unknown said...

Bolje pozurite, jer sigurno avion nece da vas ceka!
Ovde takodje vlada nestrpljenje a prisutna je i pozitivna trema.
Sutra cemo u ovo vreme vec kafu zajedno da pijemo, tursku ili 3 u 1, 16 u 64 ... sve jedno.
Srecan put jos jednom.

Anonymous said...

Ovaj tekst sam procitao posto stevec bili u avionu.Morao sam i ja da na neki nacin izbacim tremu.Cekamo Vas sa nestrpljenjem i veoma se radujemo Vasem dolasku.Brancina i Rajko.

Anonymous said...

Da izvestimo cenjeni auditorijum da su Ivana i Igor stigli u Niš i trenutno su okruženi onim što im je nedostajalo skoro godinu dana: najbližima, kumovima,ćevapima,pitama, ražnjićima,kiflicama, tulumbama... a sve je počelo sa wiskey zvani Ballantines. Al kum ga sve ispio do dno... živeli od kuma and Co!!!
Kum i društvo zaduženo za doček

Anonymous said...

Bas mi je drago zbog vas! Jedva cekam izvestaj iz Srbije! :-)
Veliki pozdrav, Lela

Anonymous said...

Ovi "Amerikanci" nametnuli žestok ritam pa imaju najmanje dve protokolarne posete dnevno pod punim menijem...A između pokušavaju da se naspavaju! Za dan dva će već početi pripreme za povratak, a onda se sve ponavlja samo u suprotnom smeru!
Dočekalo ih hladno vreme i sneg ali je vreme sve bolje ovde u Nišu... Pozdrav!!!

Unknown said...

Niste bili aktivni na blogu poslednjih dana sto znaci da ste imali dobar provod i ludu zabavu. Ljudi kazu da sve sto je lepo kratko traje i da zbog toga ne treba zeliti!
Srecan put, miran let i nebo bez oblaka od srca vam zele Vanja, Milica i Nenad!!!

Anonymous said...

Srecni mladenci i najduzi Igorov rodjendan! Malo njih dozivi to da im rodjendan traje trideset sati. Valjda ce mu pilot ispuniti rodjendansku zelju da okrene jedan pocasni krug avionom ;- ).
Ajd pa ziveli tim povodom!
ZV