Monday, March 22, 2010

Stigli kuci... ili stigli od kuce!?

Mi samo da javimo da smo stigli u Atlantu! Sve je u najboljem redu, leteli odlicno, sleteli jos bolje, stan, stvari, kola - sve na svom mestu, koferi na broju, Ivani usi jos zapusene (sada mogu bezbedno da mrmljam a da ne cuje bas sve ;)).

Idemo mi sada da zavrsimo neke stvari, pojedemo nesto a onda na spavanje. Zavrsava mi se rodjendan a pocinje novi radni dan... aj'mo Jovo nanovo, pa tako sve u krug, kako neko nekada rece - vazno je da se okrece :)

Cim se vratimo potpuno u kolosek bice novog posta i nekih slika iz Nisa, ostajte nam zdravi, srecni i veseli :)

9 comments:

Anonymous said...

Dobrodosli od kuce kuci!
Za vama se nebo nadurilo pa pomalo posmrckuje. a i mi smo nekako procureli! Negde kaplje kisa a negde i suze... Deset dana je proletelo u jednom dahu. Ajd sad se odmorite pa jovo.nanovo: ovde dolar- ovde dva, pa sledece godine ponovo na burek, pljeskavice i ostale niske zezalice
ZV

Igor said...

Vazno je da je bilo divno i da ste nam svi zivi i zdravi a takve zelimo uvek da vas vidimo. Sada vec ocekujemo da nam uzvracate posetu polako ;)
Iva je vec na poslu, radi od 6h a ja krecem od 8. Taman da zavrsim dorucak i uskocim u uniformu pa odoh i ja :)

Anonymous said...

Drago nam je sto ste nam javili da stedobro putovali-leteli, ali nam je zao sto je vas boravak tako kratko trajao i veoma brzo prosao.Nismo mogli takoreci ni da se ispricamo.Sve u svemu bilo nam je jako prijatno i lepo tih desetak dana.Jos nas drzi takvo raspolozenje mada sa javi i tuga sto ste tako brzo otisli.Vasa Brancina i Rajko.

Unknown said...

I nama je posebno drago sto ste ipak svratili u Beograd (pošteno, u jedan od ekskluzivnijih kafića u gradu :-)) i sto smo se videli i lepo popričali.
Ona čudna biljka samo raste...kad joj napravim frizuru, kad je malo ošišam,slikaću je da je vidite!!!
Baš je lepa uspomena!
Poljubac :-)

Unknown said...

Juce smo imali divno druzenje u Niskoj Banji, proslavili cika Radetov rodjendan. Slike ce vam reci vise od reci. Proverite e-mail.
Pozdrav.

Anonymous said...

Alo, da niste slucajno promasili kolosek na koji se vracate posle povratka iz Srbije? :- ))
Tatko

Anonymous said...

Hristos Vaskrese!
Potucaste li jajca na americki nacin? Kako u USA tucaju jajca???

Igor said...

Vaistinu vaskrese :)
Mi se izvinjavamo na ovom zastoju, sve je OK i ide kako treba samo imamo neke dodatne stvari koje nam strasno oduzimaju vreme.
Pozdravljamo vas sve punooo i eto nas uskoro sa olovkom ovde ponovo ;)

Anonymous said...

Upravo se navrsila puna godina kad ste otisli. Danas su Blagovesti! Mozda je i to bio razlog zasto je sve tako islo kod vas, pocev od prvog nocenja na aerodromu kada vam je to bilo najpotrebnije...
Pa u to ime da nazdravimo i zapalimo po koju svecu za vase zdravlje i opstu srecu!!!
Tatko