Thursday, July 15, 2010

Kad' Veselinovice krene... bas krene :)

Eto, kad' hoce ono hoce, dok mi ovde bijemo po jednom frontu u Srbiji nasi burgijaju gde se moze. Moja baka Olga, od sada poznatija kao "Baka Stotka" u petak 12. jula izvukla 100 evrica iz Press-a!
Radost tol'ka bila da se sve do Amerike culo a onda najavili se novinari da dodju da je slikaju. E tu frku mogu da zamislim - a sta sad da obuce, gde da sedne... a frizura!? I na kraju u novinama izasla baka lepa kao devojcica ;)
Evo i dela njenog intervjua: "Ne znam šta da vam kažem... Iznenadili ste me do neba! Ovo mi je prva nagrada koju sam osvojila u životu. Novca nikad manjka (nemoj tako bako, valjda - nikad viska), a sa ovih 100 evra ću uplatiti banju i uživati nekoliko dana odmarajući se. Inače, Press sam kupila u „Maksiju" i kada sam kod kuće otvorila kupon nisam prosto verovala u svoj dobitak. K sebi sam došla tek kada su mi potvrdili dobitak u kol centru..."
Pa cestitamo! Sta jos da ti kazem bako... 10% za ovu reklamu ;)

E sada, dal' je koincidencija ili ne ali meni u isto vreme stize sledeca slika koja nas je sokiralaMoga tatu nasli kako visi u nekom bunaru u okolini Nisa, kazu kad' ga izvukli culi samo kako ponavlja: "A ja kupujem tri press-a dnevno... tri press-a dnevno... tri... I NISTA!"

12 comments:

Bockyman said...

Браво за баку!!!

Anonymous said...

Brate sta da ti kazem VIP baba dva dana nakon toga dobila i karton piva u Blicu cestitam vam na kupovini kuce a ako baba ubode i sedmicu na loto eto nas kod vas na useljenje.

tatko said...

Ma nije tatko trazio Press vec to LAV pivo...mislio da se ladi u bunaru, al jok! Nego sad ti je kod babe panika. Sreca zatvara krug na trojci pa se svi pitaju sta li je sledece :-)).

Anonymous said...

E, bas si me slatko nasmejao!
Sve cestitke baki!
Pozz, Lela

Igor said...

Hehehe nisam znao za pivo, vidim to se kasno prijavljuje!
Hvala bato na cestitkama, eto sad' imate gde da nam dodjete ;)
Pozdravljamo vas Iva i ja puno, okrenite po neko pivce i za nas i dok cekate sedmicu na lotou jedan mali savet - uplatite tiket :)

Anonymous said...

Evo i banjaca sa cestitkama,za pivce nismo znali ali to ne menja da nazdravimo za evre,dolare kucicu i puno zarade i dobitaka Vasi Brancina i Rajko

Anonymous said...

Nista od evrica!
U pitanju je robna kartica u tom iznosu koja traje godinu dana (jos jedna medijska prevara naroda). Jedva smo baku ubedili da je to isto kao novac, al ona htela kes i gotovo! Sada ima novu zanimaciju: da pravi spisak sta ce sve da kupi i to sto pre da pare ne pojede inflacija! Obracun uradjen na dan izvlacenja, a ne na dan prijema kartice... jos jedna mucka! Da li se to tako radi u USA? I ima li takvih igrica?
ZV

Igor said...

He, znao sam ja da ce mnogi da se jave kada se spomene pivce ;) Pozdrav za Brajka & Rajka!

Cekaj Zeki sad si me zbunio... kakva bre inflacija? Od izvlacenja do prijema kartice svega par dana, dal' se tu kurs promenio?
A za igre na srecu u USA se ne brini, samo ti dodji - sve cemo da sredimo ;)

Anonymous said...

pa prosto.
pre nedelju dana Eur je bio 105, sada je vec 106 itd. znaci treba da se odmah potrosi kompletna kartica.. a kad imas evrice onda je to druga prica...
kad smo kod evrica, mora prija da podnese izvestaj kako je bilo na bratskom moru.. u solo varijanti!

Anonymous said...

Dragi prijatelju more je divno i plavo toplo i prijatno a razlog pretpostavi.....Brancina

Unknown said...

ostavila sam komenrat na pogrešnom mestu tamo gde su patkice, a htela sam gde vam je kuca!!!!
cmooook :-)

Tatko said...

ajde, kad će to useljenje ???
ja iskopah i drugi bunar ...
Rok vam je do subote, a tada idem u Banju da zalijemo sa pivo plocice i laminat da vam se ne rasusi pre vremena...
Prijatelju, turi pivce da te posetimo dok ne prođe Banjski festival!
Ziveli