Tuesday, February 24, 2009

Topla preporuka

U moru turistickih agencija i tzv. web trazilica ipak nije lako naci najpovoljniji let. Mi smo zadnjih par dana aktivno trazili najjeftinije avio karte za USA i kontaktirali dosta agenata i agencija i dobili puno ponuda. Posto smo resili da nasa USA destinacija bude Atlanta, Georgia, sto je dalje nego New York, Chicago ili DC u startu smo hteli let sa samo jednim presedanjem. U tom slucaju bi krenuli oko 6-7h i u Atlanti bili vec do 15h po lokalnom vremenu, ali... nama je cena bitan faktor tako da smo ukapirali da ako uzmemo let sa 2 presedanja, jedno u Evropi i jedno u States (NYC, Chi, DC), krecemo oko 10-11h i u Atlantu stizemo tek u ponoc ali stedimo za 2 karte minimum $600. Nama ta suma dosta znaci tako da smo se za takav duzi let opredelili. Naravno, sve zavisi gde i kada putujete, dan-dva pre ili kasnije vam mogu doneti veliku razliku u ceni tako da smo i mi svima dali opseg od 7-8 dana za pronalazak najbolje varijante.

Ubedljivo najbolju ponudu smo dobili od agencije Sky Center iz Nisa tako da cu ih od srca pohvaliti ovde i svima toplo preporuciti!
Sky Center
7. Juli br.7, Nis
tel: 018/515-999
fax: 018/515-020 i 018/515-021

Osoba sa kojom smo kontaktirali i koja nam je sve sredila je Gordana Marjanovic i ona nam je rekla da joj se mozemo javljati i iz inostranstva na mail da bi dobili njenu ponudu za koju god destinaciju smo zainteresovani.
Mi smo se opredelili za sledecu varijantu:
-----Beograd - London (JAT)
-----London - Washington DC (United Airlines)
-----Washington DC - Atlanta (United Airlines)
i to zadovoljstvo ce nas kostati svega 38.000 rsd tj. 400€ ili $510 po osobi, naravno u jednom pravcu ;)

7 comments:

kaneolopa said...

Ej da li si mozda probao da vidis i karte sa http://www.dannytravel.com/ znam da je malko kasno ali imaju ljudi dosta povoljne varijante

Igor said...

Sve sam gledao Danice i Dannytravel, Kayak, Expedia, Value, Vayama... i mnoge koje i nemam u favorites. Sonja iz Value nam je dala pribliznu ponudu ali ovo nam je bilo $50 jeftinije i placanje u Nisu.

Anonymous said...

E pa neka je sa srecom drug. Koliko vam je vrijeme cekanja u DC-u? Jeste ostavili dovoljno prostora da uradite sve za imigraciono?

Od sveg srca vam zelim sve najbolje.
Landlord

Igor said...

Hvala Ogi, bice valjda vremena, u DC-ju smo 2:30 a ako ne stignemo da zavrsimo sve na immigration onda i ceo dan :)
Hajde jos malo pa i vi da bookirate karte ;)

dreamerns said...

Ajd da probamo da li ovo radi :-)

Anonymous said...

Pa neka vam je sa srecom! :-)

Anonymous said...

u potpisu Lela :-)