Thursday, June 11, 2009

Davidoff Cool Water - Cool Summer

Davidoff je marta ove godine predstavio novu ediciju svoje Cool Water linije kao perfektno resenje za leto 2009. Davidoff Cool Water - Cool Summer, muski i zenski, su se pojavili kao "limited" edicija u prepoznatljivim Cool Water bocicama ali ovoga puta veselih letnjih dezena.Mi smo se pocastili ovim parfemima i mozemo vam reci da su zaista predivni! Pravi letnji, veseli i osvezavajuci mirisi, iz originalnog opisa:

- Zenski Davidoff Cool Summer ima slatku, vocnu aromu leta. Zanimljiva kombinacija breskve, mosusa, havajskog voca strasti (Hawaiian passion fruit) i kaktusovog cveta "Kraljica noci".- Muski Davidoff Cool Summer je kao pravi letnji koktel sa prepoznatljivom notom limuna. U osnovi su sandalovina, tikovina i mosus prosarani artemisijom, geranijumom, mentom i korom limuna.Sve u svemu, svidjaju nam se - preporucujemo ;)

3 comments:

Anonymous said...

Jel' to vezbate prevod?!
Nesko je jos uvek kod zimske varijante Davidoff-a, tako da je sandalovina izostala, a ja sam u nekom drugim mirisnim notama tako da cu ovo leto provesti bez "kraljice noci".
Uzivajte u novim mirisnim notama, budite veseli kao i one same i mislite na nas, ali samo u slobodno vreme.
Pozdrav.
Milica

Anonymous said...

A, da, nisam vam rekla: idem u petak na proslavu mature u Leskovac, a Nenad proslavu iste ima u subotu. Bice dinamican vikend.
Milica

Anonymous said...

Drug, naleti na forum ili se javi na skype.. nismo se culi jos od pada Vizantije..

Landlord