Sunday, November 15, 2009

Jos jedno parking mesto molim!

Ja obecao jedan post do kraja nedelje i dal’ ste mislili da sam slagao? Stisle nas obaveze a sad jos i dragi nam komsija opet zaboravio da plati internet… i to opet pred vikend… ali zato eto nas u mojoj firmi da vam javimo da smo usled velike potrebe duplirali nas vozni park! Da, nas Chrysler je sinoc dobio mladjeg brata, Pontiac Grand Am rodjen 2005. godine :)
Inace, preskolici smo dosta vesti ali sve cemo da nadoknadimo, obecavam ;) Iva je nasla posao! I to ne jedan nego DVA (2)!! :) A onda sam i ja morao da je stignem, kao ono u filmu “Tito i ja”: “Ti da stignes pre mene!? Jes' ti normalan!?” I onda sam ja nasao drugi (dodatni) posao… pa onda i treci… pa morao jedan da ostavim jer sam se setio da nekad mora i da se spava… i tako… za neki dan pisemo sta je poslovno novo, gde radimo i ostalo.
Nazad na temu, vec neko vreme smo trazili drugi auto i postavili smo dve opcije – stariji od 2000. za male pare ili kao sto smo i prvi put uradili, noviji a opet dosta povoljan za ove ovde uslove. Druga opcija je opet preovladala ali je proslo vise vremena dok smo natrcali na nesto. Mi podrzavamo akciju “Kupujmo domace” i opet smo uzeli americki auto.
Auto jeste na prvi pogled veci ali motor je ekonomican, 2.2l V4. Metalik svetlo siv, divno izgleda i spolja i iznutra a ima i razne dzidza-bidze koje zivot cine laksim, cruise control, elektricni podizaci, brave i retrovizori, automatski farovi, elektricno podesavanje sedista, CD, alarm… hehe ja se raspisao k’o da ga prodajem ;)
Dok smo trazili auto Iva je u startu rekla da ja mogu da odaberem sta god hocu a minivan Voyager je bez ramisljanja SAMO NJEN! Ali sa ovakvim ishodom nasla se u velikoj nedoumici, veci ili manji, stariji ili mladji, sivi ili teget, levi ili desni… aaah slatkih li muka ;)

17 comments:

Misa said...

Cestitamo!
Da vas u zdravlju sluzi!

Anonymous said...

Masala,
vredelo je cekanje na vesti!!! Pa cestitam! A dobro je i sto si malo prikocio...ima vremena. Pa sastavili ste tek osam meseci u USA a zauzimate dva parking mesta. Ocigledno da cete oko bozica da razmisljate da se uselite u neku svoju kucicu (Dace Boza ;-)))
Tatko

Amra said...

Fino fino ... Sve cestitke sa zapadne strane, pa da i nastavite ostvarivati sve sto zacrtate. A cekamo jos poslovne vijesti, nadam se da necemo cekati jos dugo :)
Veliki pozdrav!

Anonymous said...

Bravo, bravo, samo tako nastavite.Dace bog pa ce te kupiti i autobus.Najlepse zelje i cestitke za kupovinu novog auta, kao i da vas sto bolje sluzi zele vam deka Brancina i Rajko.

Anonymous said...

Ivana, nije vazno koji izaberes, vazno je da mozes sminku da popravljas dok vozis, a Igor ce opet u bilo kom od njih moci frizuru da sredjuje.
Pozdrav od Vanje, Milice i Nenada.

Anonymous said...

Svidja mi se tablica na ovom vecem cudu.Deluje poznato :)

Anonymous said...

Svidja mi se tablica na ovom vecem cudu.Deluje poznato :)

Srboljub said...

Cestitam od srca i da Vas dobro sluzi.
Pozdrav iz Bijeljine, Republika Srpska.

Igor said...

E hvala svima na lepim zeljama i komentarima! Pozdravljamo i mi Nis, Nisku Banju, Arizonu, Kaliforniju, Republiku Srpsku i sve ostale meridijane :)

Hahaha... a ko je to primetio prednju tablicu i ukapirao povezanost? ;)

Unknown said...

brzom brzinom kroz zivot!!!
brm brm brm!!!
jupi jupi jeeeeee!!!
poljupci :-)

Unknown said...

Iskrene cestitke i od nas, da vas sluzi sve dok ne resite da ga promenite. Draga moja kumo, samo da znas da ti "cuce" i siva i teget, u svakom slucaju neces pogresiti.
Ljubimo vas i jedva cekamo vesti o novim poslovima.

Anonymous said...

Da sam na drugom kraju sveta, da vozim kola lepa...Cestitamo i mi!Odlicno vam cuce!Ne mozemo da verujemo da se moze tako lako priustiti auto tamo!Sta li cete sada sa novcem od pet poslova?Puno pozdrava od Nikole i Marije.

Iva said...

Evo i ja da se javim i pozdravim sve vas koji nas pratite i zahvalim na cestitkama. Jos nas drzi euforija oko novih kola, evo i sada se iz njih javljam :)
Dragi kumovi, rodbino i prijatelji aj'te svi kod nas na voznju, imamo jednu spavacu sobu ali zato u kolima mogu komotno 12-oro da se voze ;)

Anonymous said...

Ja sigurno rezervisem jedno mesto, al kad...to cemo da razmotrimo kad saberem poslovni bilans za ovu godinu. Jos bolje, da mi vi posaljete pozivno pismo od neke firme koju cete u medjuvremenu da kupite pa,kao,da razvijamo business. Al u svakom slucaju znam neke koji se polako pakuju... Na pitanje doticnoj mladoj dami sta ce prvo da kupi u USA, mudro je odgovorila sa "videcu kad dodjem tamo"

;-))

Ohio said...

Veselinovici cestitamo :)
Vi ste ubacili u petu, samo tako samo tako!

Anonymous said...

Sto ti je Amerika!...
Pravnica ode u photo tehnicare, da ne kazem designere, a tehnicar u managere, da ne kazem supervisore!!! :))
Bravo bravo.... samo ne preterujte, vodite racuna o zdravlju. Dug je put pred vama!
ZV

Anonymous said...

Kad se vi ne jaljate, ja da pitam kako vam je protekao "Thanks giving day"???
Nije valjda da ste radili i za taj dan, naročito ako daju neki $$ kao thnks sto ste vredni! ;--))
Ajd pa proslaite i Kurban Bajram dok ne dodje njihov pa nas Bozic
Ajd pa napisite nesto!
Tatko vam