Tuesday, December 15, 2009

Evo jednog sertifikata :)

Prosle nedelje firma organizovala trening i polaganje za CPO - Certified Pool Operator tj. "Sertifikovani Operater Bazenima". To je kao neko malo napredovanje u ovome sto radim i bilo mi je receno kratko i jasno - ako polozim firma mi sve placa a ako padnem placam $300 za ovaj trening i plus jos toliko za sledece polaganje dok ne polozim. Sta ce mi veci motiv nego da izbegnem nizak udarac - mislim, po dzepu ;)
I tako... u cetvrtak... TADAAAAA:
Polozio ja! I sada radim isto sto i zadnja 3 meseca, samo sam sada sertifikovan. Da sacekam ja malko da splasne to sto su mi oni finansirali trening i polaganje pa da trazim povisicu, sta mislite? Pa do sada sam bio zajebant a sada sam sertifikovani zajebant :)

6 comments:

Unknown said...

Da naravno!!! da trazis povisicu!
oni su nacija koja palca uspeh i rad!!! to je jedina -po mom uverenju - pozitivna razlika u odnosu na nas!
bravo kume, bravo!!!
Vi ste tim koji dobija :-)

Anonymous said...

Bravo za sertifikat. to mu dodje kao licenca da si kvalifikovani majstor za bazene, plus sertifikat za spasioca = kompletan pool-man ??
Posto su oni platili tvoj uspeh ja glasam da malo sacekas sa povisicom ako planiras da napredujes ka vrhu u toj firmi. Mislim da ce oni sami da te uskoro unaprede a najkasnije pred sezonu!
Tatko ti

Anonymous said...

Bravo Igore !!! Samo napred !!!Lepo je citati i ponositi se kad napisete i obrdujete svojim uspesima! Vole vas Rajko i Brancina.

Unknown said...

Sa povisicom ili ne budi im glavni "baja", pa tako i u drugoj firmi, a onda ce te sami povisicama pokusati da zadrze, a tebi ce cena rasti, rasti, rasti...
Pozdrav.
Milica

Anonymous said...

Cestitam! Samo napred!
Lela

Igor said...

Evo mene :)
Hvala na cestitkama, nije to nista toliko bitno ali kada si na tudjem terenu (koji polako postaje domaci) svaki uspeh nekako mnogo vise znaci. Daleko od toga da vidim neku sansu za unapredjenje ali neka dodje malo preko plate posle Nove Godine i bicu zadovoljan.
Pozdravljam vas sve!