Tuesday, December 29, 2009

Sirenje zenica :)

Moja draga krenula da radi ove nove poslove a zaboravila da casti od prve plate! Ali sreca pa ja nisam toliko zaboravan, pa zar da je bije maler!? ;)
Posto je red da se od prve plate kupi nesto za kucu ja rek'o vreme je da zamenimo TV. Predlog jednoglasno prihvacen a onda se malo ubedjivali oko dimenzija. Nije znala Iva da definicija "preveliki TV" ne postoji ali na kraju mi poverovala i pocastila nas jednim Philips LCD Full HD 1080p 52" (130 i kusur cm)Odabrali smo TV i otisli nasim van-om na utovar, jedan grmelj visok 2.5m sa rasponom krila od 3m ubacio TV u gepek kao od sale, ja ga pitam da mu pomognem a on mi se samo nasmejao. Kad smo dosli kuci shvatio sam sto se nasmejao, skakucem ja oko kutije ali kratke mi ruke, ne mogu da ga obuhvatim nikako! Gurali ga mi, vukli, kotrljali... i na kraju jedva uneli u stan. Bas se na slici vidi da mi fali jos po 10cm sa obe strane da dohvatim rucice za nosenjeRaspakivali ga i odusevljavali se celu noc a sutra ja otisao po policu sa nosacem za LCD televizore a Iva nabacila novu frizuru pa je morala da padne jos po neka slika, ono kao slucajno bas pored TV-a ;) I tako... "Nova frizura, odelo i kljun, inspektor Nagib je Ragibu bio - the dark side of the moon"

4 comments:

Anonymous said...

Jako nam je milo sto ste kupili nov TV,i nadamo se da je tako dobar kao sto je i veliki.Sto se tice unosenja u kucu,pa Igore moras jos da rastes, jer sta ces da radis ako treba da kupite jos veci TV.Pozdravljaju vas vasi Brancina i Rajko.

Unknown said...

go a head!!!!!

Unknown said...

E LJUDI SRECNA VAM NOVA GODINA 2010
VOLIM VAS :-)

Unknown said...

Danas bas nemo srece da se vidimo na Skype-u. Veceras, ma gde bili, ma sta radili - lepo se provedite. Cestitamo se sutra!
Pozdrav od Vanje, Nenada i mene!