Sunday, January 4, 2009

Srecna Nova 2009.!!!

Svima koji ovde svracate zelimo srecnu, srecnu i srecnu Novu 2009. godinu! I jos malo srece vam zelimo a ostalo dolazi samo po sebi. Znate onu staru - svi putnici Titanika su imali i zdravlja i para i... svega, ali nisu imali srece, e bas zato mi vam jos jednom kazemo SRECNO!

Nismo nista postovali mesec dana, ima razloga - nema opravdanja :)

Zadnje 2 Nove Godine nismo isli nigde na docek, Niski trg, park na Bulevaru, kod jednih, kod drugih... sve u svemu dosadilo nam tako, sa setom smo se secali doceka 2006. u Istanbulu... Resili smo da ove godine ne ostanemo u Nisu, inostranstvo smo iskljucili jer skupljamo pare za USA vize i ostalo i onda je kao kec na 10 uskocio jedan od zapazenijih Veselinovica... Zeljkooooo :))) i organizovao 4 dana u Vrnjackoj Banji, pun pansion, svecani docek i sve sto ide uz to. Nasoj sreci nigde kraja, od 30.12. pa do 02.01. idemo na odmor JUHUUUUUUU!!!


Od nase "kolekcije" Fordova ostala nam je samo nasa stara Sierra koja nam zbog svojih godina a i skorasnjih pehova nije delovala bas poverljivo za bilo kakvu voznju van grada. Pao je dogovor da odemo busom, a 02. januara da kod nas dodju Zeljko, Bilja i Tina te da se vratimo kolima. Naravno, autobus samo sto nam nije pobegao jer smo tek 15min. pred polazak shvatili koliko je sati i onda taxijem jurili kroz grad kroz svu onu guzvu i spretne saobracajce na raskrsnicama sa pokvarenim semaforima, taksista je svirao, psovao i davao po gasu i na kraju doleteo na izlaznu rampu autobuske stanice da spreci bus da nam pobegne :)

Vozili smo se nekim ATP Kraljevo autobusom koji je relaciju od 125Km presao za zadivljujuca 3 sata, znaci krenuli u 16h a stigli u 19h.

I konacno stigosmo u Vrnjacku banju. Do hotela koji je bio malo dalje od centra banje otisli smo taxijem. Ljubazno su nas docekali, smestaj je bio sasvim pristojan, cisto, toplo i tako to. Nikog nismo znali kad smo stigli, uglavnom su bila veca drustva sa strane i par parova iz Nisa. I onda... spavanje, klopa, setanje... pa sve tako u krug, bas odmor kakav nam je trebao :)
Bili smo i do Mosta Ljubavi, na jedan katanac urezali nasa imena i zakacili ga za most a kljuceve po obicaju bacili u reku (ima slika u albumu).
Docek je bio u restoranu hotela i tada smo i upoznali mladi par iz Vojke (kod Stare Pazove), Mariju i Pedju. Bas su nam bili simpaticni i kada smo videli da smo za istim stolom bilo nam je drago, kasnije se pokazalo da se za nasim stolom i nesto lepo odigralo ;) Nekih 20-ak min pre ponoci Pedja je otisao u toalet i bas smo se zabrinuli da ce da propusti odbrojavanje kad se on 3 minuta pre ponoci pojavljuje sa korpom cveca i malim zamotuljkom u njemu. Hahaha... vidi njega sta je smislio... na brzaka sam zgrabio aparat, prebacio na clip i snimio divne trenutke u kojima je zaprosio svoju devojku koja je bas bila pogubljena ali naravno... pristala je! Aplauz odjekuje salom i zatim krece i novogodisnje odbrojavanje i tako to. Bilo nam je divno a njihova prosidba je dodatno ulepsala docek. I ovom prilikom im zelimo sve najlepse u zivotu jer smo snjima proveli kratko ali lepo vreme. Sutradan vece smo zajedno skoknuli i na neko picence.
Sve je brzo proslo i vec je bio 2. januar, dosli su Zeljko, Bilja i Tina pa smo svi zajedno otisli do jezera i izvora. Hranili neke patke, vrabce i golubove. Tinici je najinteresantniji bio Diznijev automat sa igrackama na zetone a radost je bila najveca kada je izvukla 2 princeze. Prosetali smo jos malo banjom i posle rucka krenuli za Nis.
.......
Posto smo jako lenji i ovaj post je ne dovrsen stajao sve do danas a vec je Bozic, koristimo priliku da svima pozelimo puno srece, radosti i veselja - Hristos se rodi!

3 comments:

Anonymous said...

Bas lep provod! I vama srecna 2009. godina i da ostavrite sve snove!
Wingreen

Anonymous said...

uh ja mislio vi odustali od pisanja bloga pa nisam ni svracao..:)
Super dakle provod bio za Novu.. bas mi je drago cuti..
A sto se tice tog dogadjaja par minuta prije ponoci, podsjeti me na jednog mog prijatelja, koji je tako pred svima izvadio kutijicu i kad su svi pa i njegova draga pomislili da je to to.. ispostavilo se da je u pitanju zezancija i neki lancic unutr.a.:)

ajd poz.
Landlord

Igor said...

Lande... a jel' to nije kao ona prica, mislim "prijatelj", kad ode tip kod lekara i kaze: Doktore, jednog mog prijatelja nesto svrbi dole pa ja dosao da vas pitam sta da maze! ;op
Nego sto se bloga tice ja se stvarno nadam da ima svrhe pisati jer vidim da se poneko i prevari pa svrati. Hvala vam, lepo je znati da nekada nekome padnes na pamet :)