Wednesday, December 23, 2009

Dolazi cirkus u nas mali grad!

Pre par dana smo shvatili (po ne znam koji put) kako vreme brzo prolazi, dogadjaji se redjaju jedan za drugim, mnoge stvari se ne mogu kontrolisati ni predvideti. Upada se u masinu koja te vodi nekim svojim tokom i tesko je u svemu tome naci vremena za sve sto bi zeleli. Postoji puno dragih ljudi koje odavno nismo videli a valjda se i neko nas uzeleo :( ... pa mi resili da skoknemo malo do naseg starog Nisa. Ja se ni Nisa ni Srbije nisam ni najmanje uzeleo ali jedva cekam da vidim sve one koje volim.
Ovoga puta smo resili da letimo s jednim presedanjem da bi sto manje vremena izgubili tako da smo se odlucili za Lufthansu, sva cetiri leta. Krecemo 10. marta iz Atlante za Frankfurt pa odatle za Beograd a vracamo se istim putem 22. marta, na moj rodjendan. To ce mi biti jedinstveni a i najduzi rodjendan do sada, idemo nasuprot vremenskim zonama i dan ce nam trajati 30 sati. Tortu ne pravimo, goste ne primamo... a mozda ce biti necega u avionu. Mozda mi pilot kao slavljeniku dozvoli da okrenem neki krug! Ko zna... a udaricemo sigurno i po neki mali viskic, onaj avionski :)
Sto se slobodnih dana tice u mojoj prvoj firmi sam dobio odmor koji tada koristim a siguran sam da ce nam i svi ostali poslodavci izaci u susret.

I tako... znam da izgleda daleko ali proletece i to... i eto nas u Nisu kao cirkus, da dignemo prasinu na 10-ak dana.

8 comments:

Unknown said...

jupi jupi jeeeeeee :-)
juhuhuhuuuu :-)

Unknown said...

Igore, a primas li poklone? Da sam na tvom mestu, pokloni bi se podrazumevali, ali samo oni kloji su laki za poneti!
Pozdrav.

Igor said...

Hehe... ma necu poklone, ccc... :)
Sve ovo je lep poklon za mene, moci cu da vas vidim sve na par dana a onda nazad na posao i u nove avanture. A i tako 22. vec u 7:30 polecemo.
Vidis, jos ne znamo kako sve da isplaniramo, ipak ce tih 11 dana da proleti.

Anonymous said...

Igore Paracinka uz moju pomoc vec trazi recep za slatkis a bice jos po neka tortica, a bice i za poneti! Brojimo dane!!!!!Rajko i Brancina.

Anonymous said...

Eeee bas fino sto ste resili da putujete, pa makar i na prolece, sto je mnogo, mnogo je, godinu dana...
Mi kasnimo 2 meseca za vama a planove (o cirkusu cemo tek praviti :)
Posto nisam redovni citalac (nego samo ponekad bacim oko da vidim dal ima sta novo) cestitam slavu sa zakasnjenjem i istovremeno primam cestitke nazad (i nasa slava je Sv.Nikola.

Ajde javite se da se gledamo neki dan, pozdrav od Slobe i Jele

Igor said...

Ej cao drugari :)
Eto kad svo cetvoro stalno radimo ovo nam jedina komunikacija za zadnjih mesec dana. Bice valjda vise vremena... nekada ;)
Pozdrav!

Anonymous said...

Pazi da te ne odvedu! Nikola

Igor said...

Evo ga moj burazer Nidza, procitao samo naslov i misli da idemo u cirkus :)))